Je korting wordt toegepast bij de checkout!
Powered by Tiqets
Powered by Tiqets
Help
  1. Nederland
  2. Noord-Holland
  3. Amsterdam
  4. Joods Historisch Museum

Tickets voor Joods Historisch Museum

4.6 (183 reviews)

Controleer de beschikbaarheid

Selecteer de taal van de gids

3 opties • vanaf US$ 22,50

Unieke combinaties

Combineer Joods Historisch Museum met andere favorieten in Amsterdam. Soms zijn dingen samen gewoon beter.

Reviews over Joods Historisch Museum

4,6
183 geverifieerde klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
150
17
8
0
8
3 reviews
A
Amelia,  United States United States
15 dec. 2023
Uitstekend
Justin was an amazing tour guide, more like an educator. We learned so much about Anne Frank and the horrors that the Jewish community endured during that time.
Anne Frank Walking Tour
M
Marilyn,  United States United States
13 apr. 2024
Uitstekend
I found it very informative and interesting and learned a lot about the history of the Jewish Quarters as well as the horrors bestowed on the people by the Germans. While we didn’t get to see Ann...
I found it very informative and interesting and learned a lot about the history of the Jewish Quarters as well as the horrors bestowed on the people by the Germans. While we didn’t get to see Ann Franks house, we did see pictures of how it looked when she lived there and the history of her short life.
Anne Frank Walking Tour
K
Kate ,  United States United States
22 feb. 2024
Uitstekend
Fantastic tour. Our guide was a terrific!
Anne Frank Walking Tour

Over: Joods Historisch Museum

De Joodse geschiedenis loopt als een rode draad door de straten en gebouwen van Amsterdam. Herinneringen aan de holocaust zijn alomtegenwoordig, van de rijen voor het Anne Frank Huis tot aan de gedenkstenen in de vorm van zogenaamde struikelstenen voor de huizen waaruit de Joodse inwoners verdreven zijn tijdens de oorlog.

Het Joods Historisch Museum heeft een schat aan informatie verzameld waarmee het een beeld schetst van het Joodse leven in Nederland, zowel in het verleden als in het heden. Het museum heeft ook een kindermuseum waar kinderen op een speelse manier alles te weten komen over het Joodse leven en de tradities. Ze kunnen onder andere een aantal Hebreeuwse woorden leren en brood helpen bakken in een koosjere keuken.

Joods Historisch Museum
Woensdag 11:00 - 17:00
Donderdag 11:00 - 17:00
Vrijdag 11:00 - 17:00
Zaterdag 11:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00
Maandag 11:00 - 17:00
Dinsdag 11:00 - 17:00
Joods Historisch Museum
Nieuwe Amstelstraat 1, 1011 PL, Amsterdam
Open in Maps

Aanbevelingen van Tiqets

Reis door de Nederlandse kunstgeschiedenis, van Rembrandt tot Van Gogh, in Amsterdam
4,4 (245)
Vanaf US$ 63,79
Our House is het eerste moderne museum voor elektronische muziekcultuur ter wereld! Er is geen betere plek dan Amsterdam voor een museum dat gewijd is aan elektronische muziek. Ga op verkenning uit en ontdek de wortels van het genre in een museum boordevol multizintuiglijke audiovisuele ervaringen.
4,4 (44)
Vanaf US$ 23,92
tot wel —13%
Madame Tussauds is gelegen op de altijd drukke Dam in hartje Amsterdam. Het iconische wassenbeeldenmuseum werd in de 18e eeuw opgericht door Marie Tussaud, en heeft vandaag de dag vestigingen in steden over de hele wereld, waaronder Londen, Berlijn, New York, Las Vegas, Hongkong, Shanghai, en uiteraard ook in de Nederlandse hoofdstad. In Madame Tussauds Amsterdam vind je honderden historische en koninklijke figuren, filmsterren, sportlegendes, en meeslepende themagalerieën. Het museum stimuleert een interactief bezoek, dus schroom niet om de celebrity van je dromen een dikke knuffel te geven! Sinds 1971, toen de eerste locatie werd geopend in de Kalverstraat, is Madame Tussauds al een vooraanstaande Amsterdamse attractie. Sinds het museum is verhuisd kan (en mag) het echt niet meer over het hoofd worden gezien!
4,5 (917)
Vanaf US$ 24,98

Leukste activiteiten in Amsterdam

Ontdek Amsterdam

Steden in Nederland

Ontdek Nederland