Je korting wordt toegepast bij de checkout!
Powered by Tiqets
Powered by Tiqets
Help
  1. Nederland
  2. Zuid-Holland
  3. Rotterdam
  4. Mariniersmuseum

Tickets voor Mariniersmuseum

Controleer de beschikbaarheid

1 optie • vanaf US$ 14,00

Over: Mariniersmuseum

Het Mariniersmuseum is een Nederlands militair museum in Rotterdam, gewijd aan de geschiedenis van het Nederlands Korps Mariniers. Het Mariniersmuseum is gehuisvest in een bescheiden gebouw in het Wijnhaven-havengebied en is gevuld met interactieve tentoonstellingen die zijn ontworpen om een jonger publiek te betrekken bij het ongelooflijke leven dat Nederlandse mariniers leiden. Van installaties die conflict- en zeemissies simuleren tot artefacten en tentoonstellingen ter ere van de dappere mannen en vrouwen van het Nederlandse Korps Mariniers, het is een fascinerende en vaak spannende museumervaring in hartje Rotterdam.

Dinsdag 09:30 - 17:00
Woensdag 09:30 - 17:00
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 17:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 09:30 - 17:00
Maandag Gesloten
Mariniersmuseum
Wijnhaven 7-13, 3011 WH, Rotterdam
Open in Maps

Aanbevelingen van Tiqets

Diergaarde Blijdorp ligt in het noordwesten van Rotterdam. Het is een van de mooiste en oudste dierentuinen van Europa. Bekijk de Amazonica en het Oceanium, en bezoek de dagelijkse voedermomenten van de hongerige bewoners.
4,7 (1.339)
Vanaf US$ 29,18
Rotterdam

Euromast

De Euromast is 185 m hoog en een van de iconen van de Rotterdamse skyline. Het panoramische observatieplatform en de roterende glazen lift bieden spectaculaire uitzichten over de stad en de wijde omgeving.
4,4 (322)
Vanaf US$ 13,27
Rotterdam

Remastered

Tijdens een bezoek aan Remastered, dat zich aan de voet van de Erasmusbrug bevindt, heb je het gevoel een heel nieuwe wereld binnen te stappen. Met behulp van geavanceerde beamertechnologie en het grootste overdekte led-scherm van Europa, wekt Remastered de werken van beroemde Hollandse meesters tot leven. Zet je schrap om niet ook letterlijk omvergeblazen te worden als Van Goghs levendige kleuren je omringen, de wezens uit de Tuin der Lusten van Jeroen Bosch over de muren rennen, en er een pixelwaterval ontstaat in de digitale wereld. Je kunt zelfs je eigen digitale kunstwerk maken en de wereld in sturen!
4,7 (292)
Vanaf US$ 26,00
Verruil de Hollandse grachtenpanden van Amsterdam voor een heel andere ervaring in Nederland met een bezoek aan de havenstad Rotterdam. Bekijk de hedendaagse skyline van Rotterdam vanaf het water terwijl je tussen abstracte architectuur en moderne bruggen vaart op een havencruise voor de historische Rotterdamse haven.
4,5 (1.349)
Vanaf US$ 15,92
Met de Pannenkoekenboot Rotterdam maak je een rondvaart door Rotterdam en kun je onderweg zoveel pannenkoeken eten als je maar wilt. De boot ligt bij Het Park in Rotterdam, op een minuutje lopen van de Euromast.
4,4 (173)
Vanaf US$ 23,88
Beleef Rotterdam op een geheel nieuwe manier - ga met ons mee voor een
4,6 (149)
Vanaf US$ 30,24

Leukste activiteiten in Rotterdam

Ontdek Rotterdam

Steden in Nederland

Ontdek Nederland